Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce
- 100 gramů mléka
- 25 gramů řepkového oleje, plus navíc na vymazání mísy
-
25
gramů cukru
nebo 25 gramů třtinového cukru - 1 čajová lžička soli
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
nebo 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů, viz Tip) - 650 - 700 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření bagelů
- mák, na posypání bagelů
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 551.8 kJ / 131.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Koláč makový květ
2h 20min
Kremrole
2 godz. 5 min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Mřížkový koláč s tvarohem
1 Std. 20 Min
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21 Std. 20 Min
Jemná brioška
2 Std.
Sladké máslové houstičky
2 Std.
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Tvarohové housky
1 Std. 50 Min
Podmáslový chléb
4h 35min
Loupáky s mákem
1 Std. 30 Min