Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů krupicového cukru, plus navíc 2 čajové lžičky na posypání před pečením
- 150 gramů másla, na kousky
- 3 vejce
- 300 gramů rebarbory (viz Tip)
- 250 gramů polohrubé mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 2 čajové lžičky vanilkového cukru
- 60 gramů mléka
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1503 kJ / 359 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 169 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinované brambory
1h 15 min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10 Min
Levandulová zmrzlina
10h 50min
Velikonoční syrek
10h 20min
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45 min
Guláš z vepřové panenky
40min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Gratinované brambory pro TM6
1h 10 min
Brokolicový krém
30 min
Hraběnčiny řezy
50min
Mazanec
2h 15min