Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
nebo 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (volitelně)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omáčka arrabbiata
40min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min
Špagety alla Norma
1h 30min
Omáčka amatriciana
50min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 godz.
Karibské kari
45min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Veganský mango sticky rýžový dort
11 Std.
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55 min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1h 25min
Špagety all'Amatriciana
30 min