Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rybího filé, rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce, na kousky
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli, plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí, nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kulajda
40min
Cibulová polévka
1h 10min
Žampiónová krémová polévka
20min
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Nessuna valutazione
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min