Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 1 ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 ½ čajové lžičky jedlé sody
- 450 gramů podmáslí
- Nutriční hodnoty
- na 1 krajíc
- Kalorie
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 godz.
Toustový chléb se špenátovým pestem
1 Std. 55 Min
Středomořský domácí chléb v květináči
2u. 45min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Celozrnný chléb
3h
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1h 5min
Rychlý chléb
50min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min