Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stroužky česneku
- 4 polévkové lžíce oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli, plus extra na osolení řepy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 150 gramů bílého jogurtu
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 2 filety kapra, s kůží nebo bez kůže nebo podkovy
- 400 gramů brambor, na plátky
- 150 gramů červené řepy, na plátky
- 350 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3697 kJ / 883 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 41.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dršťková polévka
1 Std.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Kapr vařený v páře
55 Min
Kroupy se žampióny
55 Min
Bylinková polévka s vejci
30min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Profiterolky s hráškovým krémem
2 Std.
Treska s kroupotem
50 Min
Dušená mrkev
20 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min