Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů celeru, na čtvrtky
- 20 - 30 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 - 3 polévkové lžíce kaparů, nakládaných, osušených
- 5 polévkových lžic majonézy
- 3 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli
- 10 - 12 plátků šunky
- 50 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šunková rolka
20min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Tzatziki
10min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Tuňákové kuličky
30 分钟
Pomerančový dresink s kari
5min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Paštika s tuňákem a lososem
12óra 10p
Krvavá Mary
5min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min