Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů dlouhozrnné rýže, např. basmati
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 60 gramů bílého vína
- 200 gramů smetany
- sůl, dle chuti
- pepř, čerstvě umletý, dle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1095 kJ / 261 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saské tvarohové vdolečky
3 Std.
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 Min
Pomerančový dresink s kari
5 Min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min