Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knedlík
- 20 gramů čerstvého droždí, (½ kostky)
- 150 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů hladké mouky, (nebo polohrubé)
- 1 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 rohlík, natrhaný na kousky
- 25 gramů oleje, plus extra na vymazání
Omáčka
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů česneku
- 20 gramů oleje
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sladké
- 1000 gramů vody, plus extra na dolití
- 1 kostku hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 1 čajová lžička soli
- 600 gramů drůbežího masa, na kostky
- 40 gramů hladké mouky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Novoroční bramborový guláš
1h 5min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Sekaná s bramborami
1h
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Ražničí s bramborami
1h 5min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20 min
Vepřenky
25min