Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
nebo 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
nebo 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládový mousse
3h 20min
Panna cotta
6h 15min
Letní ovocný dort
12h 35min
Čokoládová panna cotta
4 godz. 5 min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 Std.
Malinová šarlota
3 Std.
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Pralinky s mandlovým likérem
1h
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 Std. 40 Min
Mini flan cake v páře
2 Std. 40 Min
Levandulové sušenky
3 Std. 55 Min