Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 200 gramů bílého vína
- 100 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 ½ čajové lžičky soli
-
400
gramů filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných
nebo 400 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných - 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 240 gramů těstovin, krátkých (např. penne rigate ), 10 minut doba vaření
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů kaparů, solených, opláchnutých
- 80 gramů černých oliv, bez pecek
- 350 gramů cherry rajčat, nakrájených na půlky nebo čtvrtky
- 1 špetka pepře černého, mletého (volitelně)
- 10 gramů citrónové šťávy (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Hruškové smoothie s kiwi a limetkou
10min
Kuře alla cacciatora
50min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15 min
Zelené smoothie s avokádem a medem
5 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Ledový salát s hovězím masem
35min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h