Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 560.4 mg
Alternativní recepty
Salmon and Fennel Risotto
25min
Lentil Moussaka
3h 30min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min