Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pohanky
- 3 polévkové lžíce semínek černuchy seté (černého kmínu)
- 8 polévkových lžic slunečnicových semínek
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 čajová lžička nastrouhané pomerančové kůry, nejlépe z bio pomeranče
- ½ čajové lžičky mletého kardamomu
- 250 gramů sodovky
- 1 polévková lžíce agávového sirupu
- 30 gramů olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20min
Špaldová mouka
5 Min
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15 min
Alternativa smetany na bázi kešu
6h
Cizrnová mouka
45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Mandlové mléko
6h 10min