Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové, svíčkové, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů cibule, napůl
- 4 žloutky
- 400 gramů oleje na smažení topinek
- 500 gramů chleba
- 4 stroužky česneku, na topinky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 6024 kJ / 1439 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 122.5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Bramborová kaše
50min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Škvarková pomazánka
5 Min
Paštika z kachních jater
45min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min
Bylinkové máslo
10 Min
Mleté maso
5 Min
Sněhová cesta
6min
Máslo s čerstvou pažitkou
1h 15min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min