Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h