Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo, na vymazání
- 220 gramů staršího bílého pečiva, na kousky (1 cm)
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 cibule, napůl
- ½ čajové lžičky provensálského koření
- 20 gramů másla
- 150 gramů mléka
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Černorybízový nanuk
3h 10min
Citrónová bábovka
2h
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Sicilské purpetti fúze
1h
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Hot curry
Žádné hodnocení
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2h 20min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min