Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 400 gramů čerstvých hub (směs lesních hub nebo žampiony), na kousky
- 30 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 130 gramů strouhanky
- 4 žloutky
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
-
100
gramů vepřového sádla, na smažení
nebo 100 gramů slunečnicového oleje, na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 12 kusů
- Kalorie
- 8293 kJ / 1975 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 157 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špekové knedlíky
50 Min
Houbové karbanátky
25 Min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Bramboráky
45 Min
Kuřecí kuličky
25 Min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2 godz. 20 min
Květáková polévka s krutony
30 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Jahodová dřeň - mražená
8 Std.
Bramborové škubánky
1 Std. 10 Min
Hrachová krémová polévka
25 Min