Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hruškové pyré se zázvorem a vanilkou
- 1000 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na menší kousky
- ½ vanilkového lusku
- 50 gramů cukru
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého zázvoru, nastrouhaného
Vafle
- 3 vejce
- 375 gramů mléka
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů řepkového oleje
- 20 - 25 gramů cukru
-
1
čajová lžička domácího vanilkového cukru
nebo 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- řepkový olej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 891 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1 Std. 20 Min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10 Std. 15 Min
Krvavé sušenkové prsty
2h
Vafle à la frittata
1 Std. 20 Min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1u. 50min
Mug cake s borůvkami
10 min
Kuřecí nugety s okurkovým dipem
45 min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35 min
Piškotová máslová bábovka
1u. 30min
Palačinky (Crêpes)
1u. 15min
Banánové lívanečky
30 Min
Vafle
40 Min