Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivová tapenáda
5min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 godz. 50 min
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Sezamové pesto
10min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40 Min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 Min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Kašmírská rýže
30 Min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min