Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky, plus na poprášení válu
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla, chlazeného, na kousky
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- 250 gramů fazolí, suchých, na předpečení těsta
Náplň
- 50 gramů čedaru, na kousky
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů másla
- 50 gramů vody
- 300 gramů čerstvého špenátu
Dokončení
- 3 vejce, střední (53-63 gramů)
- 300 - 350 gramů uzeného lososa, na kousky
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 40.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1h 30 min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1h 20 min
Valentýnský cheesecake
4h 30min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10 min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10 min
Quiche s lososem
50 min
Koláč s olivami a bylinkami
1h 30 min
Okurková raita s mátou
25min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 min
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2h
Cuketové placičky s pažitkovým dipem
30 min