Kompatibilní verze
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi trikolóra
25 Min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Makadamová očka
45min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Farfalle v italských barvách
30min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Španělská bramborová omeleta
40min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Gnocchi s avokádem
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Žlutá rýže s kuřetem
50min