Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smažené kuře a la Kentucky
3h 20 min
Krůtí burger
1h 30 min
Jarní závitky
30 min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 min
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1h 10 min
Kari nudle s vepřovým masem
45 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28h 15 min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1h 15 min
Čokoládovo-oříškový mug cake
20min
Pivní cibulové kroužky
20min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50 min