Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 80 gramů bílé cibule
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
-
1
rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 500 gramů dýně, na kousky (3-4 cm)
- 1 rovná čajová lžička soli
- 200 gramů červené čočky, propláchnuté
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8.68 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Cuketová krémová polévka
25 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Polévka z červené řepy
40min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min